ေဆးနည္း
ေစာင္းလ်ားသီးနဲ့
ငါးေျပမကို အတူတူေရာျပီး ခ်က္စားရပါမယ္။
ဘယ္ေလာက္ထည့္ရမယ္ဆိုတဲ့အတိုင္းအတာေတာ့ မပါေပမယ့္ ဟင္းခ်က္သလိုပဲ
ခ်က္စားႏုိင္ပါတယ္။ သတိျပဳရန္ - ေစာင္းလ်ားသီးအခ်ဥ္ကို ေရြးေပးရမွာျဖစ္ပါတယ္။
၄င္းေဆးနည္းကို
ပထမတစ္ခါခ်က္စားျပီးကတည္းက သည္းေျခမွေက်ာက္္တည္ေရာဂါဟာ သိသိသာသာ သက္သာလာေၾကာင္း၊ ၄
ခါေလာက္ခ်က္စားျပီး ဓါတ္မွန္သြားရိုက္ၾကည့္ရာမွာ ေက်ာက္လံုး၀မရွိေတာ့ေၾကာင္း၊ ခြဲစိပ္စရာလည္းမလိုေတာ့ပဲ
အံ့ၾသစရာေကာင္းေအာင္ ေပ်ာက္သြားေၾကာင္း မူရင္းစာေရးသူမွ တင္ျပထားပါတယ္။
အနာနဲ့ေဆးတည့္မွလည္း
ေရာဂါေ၀ဒနာမ်ား အျမန္သက္သာေပ်ာက္ကင္းႏိုင္ေၾကာင္းလည္း တင္ျပထားပါတယ္။
ျမန္မာရုိးရာ
သဘာ၀ ေဆးနည္းမ်ား ကမၻာတည္သေရြ့ မေျပာက္မပ်က္ တည္တန္နဳိင္ေစရန္ ရည္ရြယ္ရင္း ရွိသည့္အတုိင္း
ကုိးကား၍ အတုိရွင္းဆုံးျဖစ္ေအာင္
ေရးသား မွတ္တမ္းတင္အပ္ပါသည္ -
ေလးစားစြာျဖင့္
- နဳိင္ျမန္မာ
References: ေစာႏြဲ ့ေနဆိုင္ (ပူတာအို)
No comments:
Post a Comment